Cancer care Ethiopia CCE
 
 
 
 
 
 
 

+251938888880

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjeneste

 

Vi er en veldedig organisasjon

 
 
 
 

Tjeneste

 
Vi begynte å gi tjenester til pasienter i vårt første krefthjem som ble åpnet 14. november 2009 i Addis Abeba. Beboere i senteret er mennesker som har reist hundrevis av kilometer fra hjemmet for å søke behandling på Black Lion sykehuset, som er den eneste tilgjengelige kreftavdelingen i hele landet. Pasientene som kommer har ikke midler til å ta vare på seg selv når det gjelder overnatting, mat og støtte under oppholdet i Addis. Vi prioriterer kvinner og barn.

For øyeblikket har krefthjemmet en begrenset kapasitet og kan t opptil 30 pasienter og noen ekstra personer som følger med dem. Vi tilbyr næringsrik mat, et behagelig sted å hvile og pleie, slik at kroppen deres er forberedt på å ta imot behandlingen og slå kreft. Vi har to sykepleiere på heltid som pleier pasientene våre, to kokker og vektere som gir den nødvendige tryggheten for hjemmet døgnet rundt. Vi er stolte av å gjøre det mulig for våre innbyggere å slå kreft og se dem forlate sentrum i full bedring.


Selv om vi prøver vårt beste for å hjelpe så mange vi kan, er antallet mennesker som trenger slik hjelp overveldende. Akkurat nå er vår kapasitet begrenset og med mer hjelp håper vi å nå ut til flere av dem som trenger vår støtte.


Husly, omsorg og støtte til fattige kreftpasienter i krefthjemmet vårt

Tilby husly til fattige kreftpasienter som ikke har andre oppholds muligheter mens de tar behandlingene sine, som ellers ville ha endt på gaten.

Tilby pasientene næringsrik mat for å muliggjøre rask gjenoppretting fra bivirkninger i behandlingen.

Tilby rådgivning og sosial støtte til pasienter.

Øke bevissthet rundt kreft og behandlingsmuligheter

Øke bevissthet gjennom Facebook og andre medier

Utarbeide utskrivbar informasjonspakke for pasienter.

Teamet: -

Grom Moges, grunnlegger og leder

Søster DebreworkTeshome, sykepleier, ansvarlig for pasientbehandling, følge opp deres behandling og avtaler på St. Paul Hospital.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verdienevåres

 

Bidra penger til et godt formål

 
 
 
Øke bevissthet om kreft og behandlingsmuligheter i Etiopia
 
Personalet på CCE gir rådgivning hver lørdag etter den tradisjonelle etiopiske kaffeseremonien . Da samles pasientene, pårørende og besøkende for å bli informert om kreftbehandling og det som følger med dette av forskjellige ettervirkninger
Det brukes også Facebook og andre media til informasjon og økning av bevissthet om kreft

 
 
 
 
Cancer Home i Addis Abeba
 
Etter offentlig registrering av organisasjonen både i Norge og i Etiopia, ble det første krefthjemmet i Addis Abeba åpnet 14 november 2009
 
 
 
 
Gir husrom, omsorg og støtte
 
CCE hjelper kreftpasientene med å gi dem sted å bo, omsorg, næringsrik mat, undervisning om kreft og transport til og fra behandlingssted
 
 
 
 
 
 

Hva gjør oss annerledes?

 
  • CCE er den eneste organisasjonen av sitt slag i Etiopia som gir husly og omsorg gratis til pasientene
 
 
 
 

OM OSS

 
  • CCE ønsker å forbedre kreftomsorg i Etiopia